Η Ομάδα

O Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

O Κωνσταντίνος είναι ο Παραγωγός/Σκηνοθέτης του MusicEra. Με τις εξαιρετικές του ικανότητες τις οποίες ενδυνάμωσε μέσα από χρόνιας εμπειρίας στην τηλεόραση και μέσω των παραγωγών που έχει αναλάβει από το 2008, οδηγεί την ομάδα του MusicEra στην τελειότητα.

Το τι είναι πραγματικά ξεχωριστό είναι οι γνώσεις που έχει σε ότι αφορά εξοπλισμό και τεχνικά σημεία των παραγωγών, σε συνδυασμό με με την αισθητική του αποτελέσματος. Διακατέχετε από την έντονη ανάγκη να μελετά διαρκώς και να αποκτά νέες γνώσεις για νέο εξοπλισμό και συνδεσιμότητες και έτσι βρίσκει λύσεις για πολύπλοκα set ups παραγωγών. Σα Σκηνοθέτης και Παραγωγός, βεβαιώνεται πως το καλύτερο πλήρωμα παραγωγών διαμορφώνεται για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Μέχρι στιγμής έχει σκηνοθετήσει και αναλάβει την παραγωγή εκατοντάδων παραγωγών για τηλεόραση, B2B και B2C. Μέχρι το 2018 ο Κωνσταντίνος υπήρξε ο σκηνοθέτης και παραγωγός εξαιρετικών καλλιτεχνών όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, Άλκιστης Πρωτοψάλτη, Κώστας Μακεδόνας, Γιάννης Χαρούλης, Δημήτρης Μπάσης, Κώστας Κακογιάννης και άλλων. Έχει σκηνοθετήσει και αναλάβει τις παραγωγές με τους μαέστρους Άλκη Μπαλντά, και Jens Georg Bachmann για τη συμφωνική ορχήστρα Κύπρου, μια ορχήστρα με πάνω από 80μέλη, καθώς έχει εργαστεί στις παραγωγές για το Σταύρο Ξαρχάκο και Μιχάλη Χριστοδουλίδη για τις συναυλίες τους στην Κύπρο. Ο Κωνσταντίνος προσλαμβάνεται με την ομάδα του για παραγωγές και σκηνοθεσία μεγάλων εκδηλώσεων όπως τα «Βραβεία νεολαίας», 2016 για νεαρούς επιχειρηματίες, τα αέναα ταξίδια της πολιτιστικής πρωτεύουσας Pafos 2017 όπου παρακολούθησαν την εκδήλωση πάνω από 5000. Έχει καλεστεί να αναλάβει σημαντικά εγκαίνια όπως τα εγκαίνια του μεγαλύτερου θεάτρου της Λεμεσού «Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο», τα εγκαίνια του «Παλαιού Λιμανιού Λεμεσού» με χιλιάδες κόσμο να παρευρίσκεστε εκεί, δυο από τα μεγαλύτερες εκδηλώσεις της Ρώσικης κοινότητας στην Κύπρο για τα εγκαίνια της Ορθόδοξης Εκκλησίας «Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής» και πολλά άλλα. Λίγα λόγια για την εκπαίδευσή του, ο Κωνσταντίνος έχει σπουδάσει Video & Music Production και απέκτησε τα πτυχία του απο τα Πανεπιστήμια του Huddersfield and Leeds Universities στην Αγγλία το 2007 και 2008. Καθώς φροντίζει να είναι πάντοτε ενημερωμένος για τις εξελίξεις της τεχνολογίας, συμμετέχει σε σεμινάρια με τα τελευταία να είναι σε “Advanced Multi Camera TV Direction with CuePilot”, και μια σειρά από σεμινάρια που αφορούν στο "Development, Funding and Distribution of Movies", "Script writing" και "Animation". Ο Κωνσταντίνος σαν προσωπικότητα διακατέχετε από μια ηρεμία και κάποιος μπορεί να τον χαρακτηρίσει ως “ήσυχο”! Δεν είναι το άτομο που μιλά πολύ καθώς του αρέσει περισσότερο να κάνει! Απολαμβάνει την καλή παρέα με καλό ουίσκι και ένα καλό πούρο! Αγαπά τη φύση και τις ομορφιές της γι αυτό και είναι δύτης, κάνει θαλάσσιο σκι, off-road motor crossing και κυνηγά!
Η Μαρία Σαββίδου

Η Μαρία  είναι η Μάνατζερ Παραγωγής του MusicEra. Το άτομο με το οποίο θα έρθετε σε επαφή για να οργανώσει την παραγωγή και να σιγουρευτεί ότι όλες οι πτυχές της τρέχουν αρμονικά. Οι ικανότητές της στην οργάνωση και στην επικοινωνία με όλα τα μέρη της παραγωγής έχουν καλλιεργηθεί από το 2008 μέχρι σήμερα καθώς έχει οργανώσει δεκάδες συνέδρια και εκδηλώσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό – Ρωσσία, Πολωνία, Ουκρανία, Ισραήλ, Κύπρος.

Καθώς σέβεται όλους τους συνεταίρους της, δρα προς το καλύτερο συμφέρων του πελάτη, του πληρώματος και των συνεργατών της. Είναι οικονομολόγος με εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ και αυτό την καθιστά το άτομο που ασχολείται εντατικά με την επιχειρησιακή ανάπτυξη του στούντιο. Λίγα λόγια για την εκπαίδευσή της, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών το 2005 με πτυχίο Οικονομικών και απόφοιτος το 2008 του Πανεπιστημίου Leeds με μεταπτυχιακό τίτλο στο Μάρκετινγκ και Διαφήμιση. Η Μαρία απολαμβάνει τα πάρτι και τη διασκέδαση και θέλει να βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους με καλή αίσθηση του χιούμορ! Είναι στιχουργός στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα και απολαμβάνει μια ποικιλία από σπορτ και προκλήσεις!
Η Σταυρίνα

Η Σταυρίνα αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές της στη σχολή Γραφιστικής και Καλλιτεχνικών Σπουδών και αποφοίτησε με πτυχίο στη Γραφιστική τέχνη τα Πολυμέσα και Animation. Επίσης κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο καλλιτεχνικών σπουδών στο design με ειδίκευση στο animation. Εργάζεται ως animator από το 2008, έχει συνεργατεί με μουσικά συγκροτήματα για τη δημιουργία video clips και είναι η creative director της Επιτροπής Ερευνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

χειριστές κάμερας

Αναπόσπαστα μέλη της ομάδας είναι οι καλύτεροι χειριστές κάμερας του νησιού! Διατηρούμε ένα πορτοφόλιο με πάνω από 20 χειριστές κάμερας με τους οποίους έχουμε κάνει διαφόρων ειδών παραγωγές. Το στούντιο έχει στην κατοχή του επαγγελματικό εξοπλισμό για τις ανάγκες των παραγωγών όπως επαγγελματικές κάμερες, φώτα, κονσόλες βίντεο και ήχου κτλ.

οι στούντιο μουσικοί

Αναπόσπαστα μέλη της ομάδας είναι οι στούντιο μουσικοί που χρησιμοποιούνται για τις παραγωγές μας. Με κριτήριο την ακαδημαϊκή κατάρτιση από τα καλύτερα Πανεπιστήμια και Κονσερβατόρια, με καριέρα στην εκτέλεση και στην εκπαίδευση, η προσφορά τους στις παραγωγές του Musicera είναι πάνω από όλα πολύτιμη! Μερικά από τα όργανα στα οποία προσφέρουν την τέχνη τους είναι κιθάρες, βιολί, ντράμς, φωνητικά, πιάνο, φλάουτο και πολλά άλλα.

FaLang translation system by Faboba